lørdag 30. juni 2012

Hakking - Afghansk strikking/tunisisk hekling

Fikk ei bok i Hobbyklubben "Hekling og hakking til kjøkkenet". Hadde først tenkt til å returnere den, men etter å ha sett litt mer i den måtte jeg bare ha den ;-) Så gikk turen til ebay for å kjøpe inn hakkenåler. Heklernåler har jeg i alle størrelser og varianter fra før. Hakkenålene kom på ca 110 kr inkl porto, og landet i postkassa ei knapp uke etter bestilling!
Har enda ikke fått prøvd ut å hakke da jeg har sittet som et slips i sofaen etter jobb. Har endog hakket en gang i 2008, og etter hva jeg kan huske så gikk det rimelig greit og fort når jeg kom inn i det, så satser på det. Når man hakker så kan ikke maskene rakne fordi man både legger opp og feller av hver maske, hver maske blir låst. Det blir dermed et stødig og solid arbeide :-)
Har lovet solskinnet mitt hakkenåler så håper vi får prøvd ut denne teknikken på strikke/hekle "cafeen" vår en dag, inshAllah :-)


Norsk muslimah 

1 kommentar:

  1. Se der ja! Nå er det vel ikke så lenge til det kommer ut noen bilder av dine hakke prosjekter heller! Gelder meg sånn til å se!

    SvarSlett