tirsdag 26. juni 2012

Kveldskos - Scampi med hvitløk og chili

Kjøpte ferdig kokt scampi uten skall (men av en eller annen grunn med hale...). Sist marinerte jeg de i olje med hvitløk og chili, men i dag ble de stekt med hvitløk og chili.


200 g scampi
1 fedd hvitløk
Litt tørket chili
Pulbieber (tyrkisk paprika krydder)
Sitronpepper
1 avokado
Smør (Bremykt)/olje til steking

Stek hakket hvitløk i smør i panna litt før du putter oppi scampiene, chili og pulbieber etter ønske. De skal bare varmes opp, da de alt er kokt ;-) Ha sitronpepper over de stekte scampiene og avokadoen og nyt.


Norsk muslimah 

2 kommentarer:

  1. Jeg er ikke veldig glad i skalldyr men scampi klarer jeg faktisk å spise litt av, og det hørtes jo veldig godt ut så det må jeg prøve ut en dag :D

    SvarSlett
  2. Jeg liker ikke skalldyr selv, men det er fordi jeg ikke smakte det før jeg var 20... mannen er så glad i det, og jeg venner meg gradvis til det :-)

    SvarSlett