onsdag 10. oktober 2012

Biff med løk og sjampinjong

Gårsdagens middag alhamdulillah. Jeg er litt lei av mat for tida og ting smaket ikke sånn som før. Men mat må en jo ha, og jeg tør påstå at det smakte godt ;-)
Indrefilet ca 150 g
2 sjampinjong
1/2 løk
Smør til steking
Pepper og urtesalt
Stek biffen i smør sånn du liker å steke biff. Ikke krydre den før den er ferdig stekt da saltet vil dra ut safta av den. Jeg steker på litt høy (4/6) temp i 3 - 4 min på hver side for å få stekeskorpe og så på lavere varme (2/6) til den er medium +.
I en annen panne steker man sjampinjong i (mye) smør godt stekt. Så ha oppi løken så den blir gylden.
Krydre med urtesalt og pepper.
Ha en fin kveld!




Norsk muslimah 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar